ZERINA PROGOVORILA O ALEKSANDRINOJ POBEDI - otkrila šta je čula za Cara i Nikolićevu: Smatra da je ovo promenilo sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 21:58

ZERINA PROGOVORILA O ALEKSANDRINOJ POBEDI - otkrila šta je čula za Cara i Nikolićevu: Smatra da je ovo promenilo sve

U emisiji Između dve vatre otkrila kako gleda na pobednicu.

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je Zerina Atina, nekadašnja Zerina Hećo.

Ona je sa širokim osmehom direktno iz Sarajeva ispričala aktuelnosti iz svog života, ali je prokomentarisala i pobednicu Zadruge 6 Aleksandru Nikolić.

- Nisam u toj rijaliti sferi, ali znam da je Aleks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikolić pobedila. drago mi je da je neko mlad pobedio. Bila je u par sezona i sigurno da je zaslužila čim je narod izabrao. Neka im je sa srećom. Čula sam da su se Filip i ona verili. Čim su neke lepe stvari dešavaju, meni je odmah drago - sa osmehom je rekla Zerina.

Otkrila da li je možemo očekivati u nekom narednom rijalitiju.

- Nemojte da me očekujete u Zadruzi. Zaista ne bih ulazila. Ne bih se bavila time, i ne bih ulazila nikad više u bilo koji rijaliti. Jedino bih se bavila nekim novinarstvom, iza kulisa. Sa tim sam završila kada sam pobedila na zadrugoviziji. To je bila moja pobeda. Tu sam zakuca. Ne osećam se da pripadam tu - rekal je Zerina.

Ona je progovorila i o suđenju sa Jovanom Jeremić, estetskoj hirurgiji, zašto je bila potresena u skorašnje vreme, ali i mnogo drugom stvarima, ali o svemu tome možete da slušate u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.