ZERINA OTKRILA ZAŠTO JE MILJANA MRZI: Ivan Marinković je zaljubljen u mene, zato me ona naziva prostitutkom!

Izvor: Svet, 02.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZERINA OTKRILA ZAŠTO JE MILJANA MRZI: Ivan Marinković je zaljubljen u mene, zato me ona naziva prostitutkom!

Miljana Kulić ne podnosi svoju cimerku iz “Zadruge 2” Zerinu Hećo zbog toga što je Ivan Marinković bio zaljubljen u nju! Bosanska starleta ovo je obelodanila u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem.
Zerina i Kulićka su se proteklih dana žestoko svađale, pa je Nišlijka za svoju cimerku rekla da je prostitutka koja prima pet muškaraca za veče u svoj stan, dok je Hećo nju polila sokom. Razlog sukoba datira još iz “Parova”, objašnjava Zerina i dodaje da je otac Miljaninog deteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << odlepio za njom.
– Nema svrhe ulaziti sa njom u konflikt na duge staze. Meni je nje žao. Ja sam samo prokomentarisala njeno oblačenje, a ona je mene nazvala prostitutkom i spomenula mi dete. Otac njenog deteta je bio zaljubljen u mene. Bane se izlanuo da je mene Ivan zvao i verovatno je to nju iznerviralo, ali nas dve nismo imale kontakt. Ne pronalazim se sa njom, ali mogu da se izborim jer ona jedino zna da vređa porodicu – rekla je Zerina.
Podsetimo, Miljana je za cimerku rekla kako naplaćuje seksualne usluge i da će je se ćerka stideti, a Zerina je najavila tužbu.
SvetPrintscreen
The post ZERINA OTKRILA ZAŠTO JE MILJANA MRZI: Ivan Marinković je zaljubljen u mene, zato me ona naziva prostitutkom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.