ŽENU VARAO PRE TARE?  Ša skrnavio bračnu zajednicu sa OVOM ženom! Ivana mu oprostila, ali nije stao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 11:42

ŽENU VARAO PRE TARE? Ša skrnavio bračnu zajednicu sa OVOM ženom! Ivana mu oprostila, ali nije stao...

Ništa novo...

Odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov intrigira gledaoce rijalitija "Zadruga" već dugo vremena.

Repera, po svemu sudeći, po izlasku iz popularnog TV formata čeka razvod, a njegova supruga Ivana ne želi da mu oprosti izdaju pred milionskim auditorijumom.

I dok se danima piše o kontroverznom paru sa imanja u Šimanovcima, potrebno je istaći da Nenadu preljubnički ispadi nisu nova aktivnost.

Ša je prešao granicu u drugoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zadruge", a nakon izlaska iz rijalija jedva je sačuvao brak sa Ivanom.

Reper je ušao u nepromišljenu relaciju sa starletom Draganom Mitar, koja je svojevremeno tvrdila da joj je izjavio ljubav (detaljnije klikom OVDE).

Pogledajte rezultate

Supruga Aleksića, očito, više ne želi da žmuri na njegove ispade, a kakav će biti epilog romanse sa Tarom, ostaje da vidmo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.