ŽENIM SE I POSTAJEM OTAC! Milan Milošević otkrio da pravi svadbu sa 1000 zvanica, odabir mlade će vas ŠOKIRATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 02:59

"ŽENIM SE I POSTAJEM OTAC!" Milan Milošević otkrio da pravi svadbu sa 1000 zvanica, odabir mlade će vas ŠOKIRATI

Ekskluzivno za SrbijuDanas popularni voditelj otkrio svoje planove.

Voditelj Milan Milošević sinoć je proslavio rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a ekipa našeg portala našla se na licu mesta i porazgovarala sa slavljenikom.

Milan je na proslavi okupio veliki broj pevača, bivših zadrugara i voditelja, a među zvanicama našli su se Kija Kockar, Katarina Živković, Jovana Tipšin, Milica Kemez i Bora Santana, Sanja Stanković i mnogi drugi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U ekskluzivnom intervjuu za SrbijuDanas Milan je progovorio na brojne teme, a između ostalog otkrio je u kakvom je odnosima sa čelnicima televizije "Pink".

- Nisu mi čestitali, neke kolege da, ali "Pink" ne. U odličnim sam odnosima sa Mitrovićima, čujemo se svaki dan - rekao je Milan ekskluzivno za "Srbiju Danas".

- Ženim se! Oženiću se da dobijem bebu, rekao sam da neću stići i svi mi pišu da mogu, nude mi se žene za brak. Tako da ću napraviti neki kasting za žene i oženiću se ove godine - kazao je Milan ekskluzivno za "Srbiju Danas".

- Biće ludilo, pa zamisli kad mi je rođendan ovakav kakva će da mi bude svadba. Bez 1000 ljudi ne pravim - zaključio je Milošević ekskluzivno za "Srbiju Danas".

Takođe nam je otkrio i da ga čeka operacija srca, te je delovao poprilično zabrinuto povodom ove intervencije.

Šta je Milošević imao da nam kaže na sve ove teme pogledajte na snimku ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.