ŽENI SE IVAN MARINKOVIĆ: Mladoženja priznao da sina Željka nije video otkako je izašao iz Zadruge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 15:23

ŽENI SE IVAN MARINKOVIĆ: Mladoženja priznao da sina Željka nije video otkako je izašao iz Zadruge!

A spomenuo je i ćerku Lenu.

Ivan Marinković je zauzeo visoko peto mesto u superfinalu "Zadruge 6", a po izlasku ga je u Šimanovcima sačekala dugogodišnja devojka i verenica Jelena Ilić.

Deset dana nakon finala, Marinković je progovorio o njoj, ali i o sinu Željku kojeg ima sa Miljanom Kulić i ćerki Leni koju je dobio u braku sa Gocom Tržan. Kako kaže, sina nije video otkako je izašao iz rijalitija.

- Jesam, baš smo se sad čuli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Legao je da spava, ali probaće malo da me gleda večeras. Sledeće nedelje se viđamo. Čuo sam se i sa ćerkom Lenom, sve je okej - rekao je Ivan, a onda otkrio da se sa Željkom nije video otkako je izašao iz Zadruge.

- Samo po restoranima provodim vreme (smeh). Nisam ga stvarno video otkad sam izašao, ali prošlo je samo nedelju dana. On je tamo u Nišu, ja se polako privikavam na svoje obaveze, ali u svakodnevnom smo kontaktu - rekao je on.

Ivan je priznao i da li se kaje zbog nečega što je uradio u prethodnih devet meseci koliko je proveo u Zadruzi.

- Ne kajem se ni zbog čega. Ovo je prvi rijaliti gde se stvarno ne kajem. Preponosan sam i na sebe i na svoje postupke, zalaganje, kompletan utisak mi je fenomenalan - rekao je on.

Marinković je za kraj rekao i da će stati na ludi kamen već u septembru ove godine.

- Svadba vrlo brzo! Matora se ženi, vidim da su svi sada u svadbama, moram da odložim, da ne bude da je fora (smeh). Biće svadba tamo u septembru, planiram - zaključio je on za "Pink.rs"

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.