Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 11:00

ŽENI SE DARKO LAZIĆ! Na svadbu POZVANE pevačeve bivše, iako se sa Marinom SUDI

Evo šta je poručila buduća mlada.

Devojka Darka Lazića, pevačica Barbara Bobak kaže da će na svadbu pozvati folkerovu bivšu ženu Anu Sević i verenicu Marinu Gagić! Pevačica priča da je posle pet meseci veze sigurna da je Lazić čovek njenog života.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

- Darko i ja mislimo da je super ideja da se venčamo! Trenutno s Marinom nismo baš dobri, ali s Anom jesmo. Ako budemo pravili svadbu, pozvaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obe! Što nas je više, to bolje - bila je iskrena.

Barbara i Darko s Anom Sević nemaju nikakve probleme.

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

- Ana je ostvarena i ne pravi dramu ni oko čega. Upoznale smo se u tržnom centru, divna je i kao osoba i kao majka. Ani kapa dole kako je vaspitala ćerku, koja je jedno predivno, inteligentno dete. Volela bih da imam takvu ćerku! - priča pevačica i dodaje da ona i folker rade na bebi: - Darko i ja često pričamo o deci, sigurna sam da ćemo imati bebu!

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.