ŽENI SE DARKO LAZIĆ! Kad čujete kakvo BOGATSTVO je dao za VERENIČKI PRSTEN pašće vam vilica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENI SE DARKO LAZIĆ! Kad čujete kakvo BOGATSTVO je dao za VERENIČKI PRSTEN pašće vam vilica!

Neka je sa srećom!

Darko Lazić i Ana Sević razveli su se pre nekoliko meseci, a pevač će uskoro uploviti u novi brak, budući da je, kako saznajemo, za novu izabranicu Marinu Gagić kupio vereički prsten od 15.000 evra.

Iako je u nekoliko navrata spomenuo da bi kroz nekoliko godina voleo da stane na ludi kamen, odlučio je da nema razloga za čekanje, a zatim nekoliko slobodnih dana u prestonici proveo tražeći idealan prsten za prosidbu.

AU! Seve se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasila prvi put POSLE P*RNO SKANDALA! Uputila javnu poruku - DIREKTNO NJEMU! (FOTO)

- Darko i Marina u vezi su pola godine, ali njihov odnos od prvog dana je kao da su deset godina zajedno. Iako često kroz zajednička druženja spomene da je ona devojka njegovog života i da će se oženiti njome, nismo ga shvatili ozbiljno sve dok nije počeo da se raspituje gde da nađe verenički prsten koji je drugačiji od svih ostalih koje je video i pitao najbližeg saradnika da krene sa njim u potragu - kaže izvor blizak pevaču.

CECINA POTRESNA ISPOVEST O STRAŠNOM NAPADU NA NJEN DOM: Svi smo bili tu, šokirani! A razlog? Neverica!

- Verujem da ne postoji zlatara koju Darko sa svojim menadžerom nije obišao u tih nekoliko dana. Do najsitnijih detalja je gledao svaki prsten, tačno je znao šta želi, a šta ne. Ni mi koji ga dobro poznajemo nismo ga skoro videli tako uzbuđenog i srećnog. Izrazio je želju da na ruku svoje devojke stavi prsten koji nema nijedna druga i tada je izbor suzio na tri najlepša i, ruku na srce, najskuplja prstena - nastavlja izvor i dodaje da je konačnu odluku o prstenu donelo nekoliko članova Marinine porodice.

- Darko im je poslao fotografije i zajedno su glasali koji im se najviše dopada. Tako je na kraju izbor pao na najskuplji od sva tri prstena koje je Darko odabrao. Smejali smo se kao blesavi što je između prstenja od 5.000, 7.000 i 15.000 evra svima najlepši bio taj najskuplji. Iako bi svakom bilo previše da da te pare, prsten je stvarno nesvakidašnji i na prvu loptu se vidi da je skupocen. Šalili smo se da mu tazbina nimalo nije naivna - kaže izvor i otkriva da će pevač prosidbu organizovati za nešto manje od dva meseca.

- Darko je čvrsto rešio da se sledeće godine oženi Marinom zbog čega će je do kraja godine zaprositi. Planirao je da to bude u novogodišnjoj noći i da kao verenicii obeleže početak 2019., ali ipak će biti ranije jer on ne može da se strpi - kaže Darkov prijatelj koji njegovu svadbu najavljuje kao svadbu decenije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.