ŽENE SU TAKVE ŠTROKULJE! Bivša zadrugarka urnisala cimerke iz Bele kuće Hvatala me paranoja da ne dobijem neku bolest

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 19:10

"ŽENE SU TAKVE ŠTROKULJE!" Bivša zadrugarka urnisala cimerke iz Bele kuće "Hvatala me paranoja da ne dobijem neku bolest"

Zgrožena!

Bivša zadrugarka Sofija Una Manić u emisiji Između dve vatre dotakla se (ne)higijene zadrugara u Beloj kući.

Ona je iskreno govorila o svemu što je zatekla u rijalitiju i nije krila gađenje prema određenim cimerima koji, kako ona kaže, nisu vodili računa.

- Ja sam inače čistunica, ali tamo kada sam ja došla i videla, posle jedno desetak dana, mene je počela da hvata paranoja, zato što gde god da pogledaš, to nije ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neka normalna prljavština, tamo kao da je nas 300, a ne u tom momentu pedesetoro, šezdesetoro - počela je Sofija Una, pa dodala:

- Ja sam imala prilike da vidim šta ljudi rade u kupatilu i ne operu ruke, pa se hvataju za te kvake, pa takvim rukama prave i hranu, ja se izvinjavam ako je to moj najveći greh, evo luda sam! Stvarno sam malo preterivala, ali sam ekstremno vodila računa, ne samo o rukama, uopšte o higijeni i zdravlju, jer je baš zeznuto da se ne zaraziš - rekla je ona.

- Šta je nešto najodvratnije što si videla u Zadruzi? - pitala je voditeljka.

- Stvarno su muškarci u pravu, da smo mi žene takve štrokulje, imala sam prilike nas par uđe u toalet, znači toliko gadnih stvari... Mi šta smo spremne da radimo... Mislim da je ova moja sezona po tome najgora - kazala je bivša zadrugarka.

Detaljnije pogledajte ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.