ŽENE PROTIV LJUBE PANTOVIĆ! Pljuvala je Karađorđa i ćerku, a ovo ne mogu da joj oproste! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENE PROTIV LJUBE PANTOVIĆ! Pljuvala je Karađorđa i ćerku, a ovo ne mogu da joj oproste! (FOTO)

Provokator.

Ljuba Pantović je sinoć imala debi u "Zadruzi", a prvo što je uradila jeste bio sukob sa bivšim mužem Karađorđem Subotićem i njihovom ćerkom Aleksandrom Subotić.

OTERAĆU IH SVE, IDEM U P**KU MATERINU ODAVDE! Aleksandra posle svađe sa Ljubom - Karađorđe je ŽRTVA!

Karađorđe i Ljuba su ušli u verbalni sukob, ona ga je nazivala pogrdnim imenima, on joj je uzvraćao i govorio joj da je jadna i bedna. Što se društvenih mreža tiče, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žene su, možda i neočekivano, stale na stranu Karađorđa u ovom sukobu, jer smatraju da je Ljuba imala nameru da ga isprovocira, da bi je udario i time završio svoje učešće u rijalitiju.

- Jasno je da hoće da ga natera da je udari! Gledajte kako maše rukama ispred njegovog nosa! To bi produkcija trebalo da zabrani, mora da se udalji metar od njega! - glasi jedan od sličnih komentara na ovu temu.

Inače, svima je jasno da je Ljuba ušla da bi izazvala reakciju od Karađorđa, Aleksandre i Aleksandrinog dečka Davida Dragojevića, a videćemo u kom pravcu će otići ponašanje ove čuvene porodice.

Šta vi mislite?

BES! Zbog ovoga je Sloba STAVIO TAČKU na odnos sa Lunom! A onda otkrio ISTINU o drugim devojkama! Uf!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.