ŽENA OD SULTANA ODBILA POPOVIĆA? Evo šta je Saša uradio za NJU: Došla bih u EMISIJU, ali OVO NE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 17:41

ŽENA OD SULTANA ODBILA POPOVIĆA? Evo šta je Saša uradio za NJU: "Došla bih u EMISIJU, ali OVO NE"

Postavila granicu...

Mlada pevačica Tijana Milentijević prve javne nastupe imala je u takmičenju "Zvezde Granda", a danas je svi znaju po pesmi "Žena od sultana".

Pevačica je govori o svojim muzičkim počecima i odnosu sa Sašom Popovićem, direktorom Grand produkcije.

- Došla sam do superfinala, Popović je odlučio da to bude top 10, a ne top 8, u poslednjem trenutku. Iz prvog pokušaja, što je baš čudno sam došla do superfinala. Što se tiče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolega, pa ja sam sa svima u dobrim odnosima - rekla je ona.

Objavu dijeli « Tijana Milentijevic » ❤ (@tijanaem.star) Kol 5, 2020 u 9:22 PDT

Tijana nam je otkrila i da li je dobila ponudu od Saše Popovića da radi za njegovu produkciju i da li bi to možda učinila u ovom momentu.

- Što se tiče pesama, Saša mi je odabrao samo prvu pesmu "Lepa, mlada, pametna" a što se tiče ostalih pesama, to je već moj izbor. Već duže vreme nisam radila sa njima, tako da sam otpočela individualnu karijeru, pa ću videti dokle ću dospeti - rekla je ona i dodala kakvo mišljenje ima o Popoviću.

- O njemu mislim sve najlepše, odavno se nismo videli. Uvek mi je dao savete, jer sam jako mlada, gledao me kao svoje dete. Pristala bih da gostujem u njegovoj emisijama, a što se tiče saradnje, ja sam potpisala drugi ugovor, tako da ne bih ušla u "Grand" - rekla je Tijana Milentijević.

Objavu dijeli « Tijana Milentijevic » ❤ (@tijanaem.star) Kol 1, 2020 u 3:19 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.