ŽENA NE MOŽE BULIĆU DA ZABRANI DA BUDE SA MNOM! Ana Ćurčić o odnosu sa Acom i o kontaktu sa Zvezdanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 07:41

"ŽENA NE MOŽE BULIĆU DA ZABRANI DA BUDE SA MNOM!" Ana Ćurčić o odnosu sa Acom i o kontaktu sa Zvezdanom

Bez ustručavanja iznela sve!

Ana Ćurčić prethodne noći gostovala je u emisiji "Narod pita", a pre nego što je sišla u studio odgovorila je na nekoliko udarnih pitanja.

Nametnulo se pitanje zašto je došla bez Ace Bulića i njegovog obezbeđenja.

- Aca mi je rekao da umesto njega dam izjavu. Kaže da misli da je previše eksponiran, uz mene je, kao i do sada, ali... Skrenuli smo sa pričama, da li žena ima grižu savesti, o roleksima... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To ne treba ni njemu ni meni. Uz mene je prijateljski, sve je kako je i bilo, prenosi poruku i kaže:"Bilo bi lepo kada bi sve žene imale partnera u kojeg imaju takvo poverenje", mislim na njegovu ženu, koja ima poverenja u njega - objasnila je Ana, a na pitanje da li je Aci žena zabranila da je prati u emisijama, rekla je:

- Kako da ne (smeh)! Nema ona šta da mu zabranjuje, niti ima takvih relacija, nema zabranjivanja. Ovo je slobodna zemlja.

Na pitanje da li je Zvezdan Slavnić pokušao da je kontaktira nakon što je raskinuo sa Anđelom Đuričić, Ana je rekla:

- Nije pokušao, nije mi bila prijatna vest kada sam čula, malo sam se trgla, za sebe šta i kako... Nadam se da neće da me kontaktira, ako je pametan neće - rekla je Ana, a mnogi je pitaju da li je Anđela sada "dobila šta je zaslužila".

- Ne bih to tako rekla. Ako je shvatila sa kim je, svaka joj čast da je tako mlada na vreme otišla, ipak sam žena.

Iznela je i mišljenje hoće li se sada, kada je solo, definitivno dogoditi taj čuveni after između Zvezdana i Maje Marinković.

- Ako se dogodi, neka se dogodi. Maja će bar da mu napuni baterije, ako ništa drugo (smeh).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.