ŽENA JE STAVILA DETE DA SPAVA, POSLE 5 MINUTA JE UMRLO: Ovo je stravična priča budućeg učesnika Elite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 09:39

ŽENA JE STAVILA DETE DA SPAVA, POSLE 5 MINUTA JE UMRLO: Ovo je stravična priča budućeg učesnika Elite!

U sebi nosi ogromnu tugu!

Ramiz Gusinac zvani Zeko iz Novog Pazara učesnik je rijaliti programa "Zadruga 7 - Elita".

On je po profesiji frizer i to je njegov život još od 1987. godine, kada je njegov otac otvorio prvi salon.

Iako na prvi pogled deluje kao bezbrižan, snažan čovek koji lepo živi, Ramiz u sebi nosi neprežaljenu tugu.

Ramiz je svoju ženu sa kojom je 33 godine u braku upoznao slučajno.

Kada je ostala trudna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa blizancima ništa nije slutilo na tragediju koja je usledila. Samo je jedno dete preživelo, Ramizova ćerka Merima koja mu je sve na svetu.

- Kada sam je video, svidela mi se mnogo. 1995. godine na Gazivodama sretnem doktora, on mi kaže: "Kada ti žena bude ostala trudna, odmah da je dovedeš kod mene, da joj dam uput za Beograd. Ovo više ne vredi ovde." I nećete verovati, to se desilo, posle nekoliko dana, 10-15 dana posle tog kampovanja. Ja mislim da nam je to dete sa kampovanja. Krećemo, ona dobija krvarenje. Krećemo za Beograd u 5 ujutru, stižemo i sretnemo se sa nekim sestrama, dolazi načelnik, krenulo je. Ona je krvarila, odmah su uzeli analize i videli da se njoj zglušava krv - ispričao je Ramiz 2022. godine.

- Primila je injekcije za tromb, ali kada neće neko da se leči i ne zna, on ne može… Posle 15 dana, malo se to razbistrilo i videlo se da je plod živ. Jedan je ostao, jedan nije, bili su blizanci. Taj put... počinje karijera moje ćerke Merime. 1996. godine se rađa moja Merima. Posle pola godine, moj otac i moja majka se rastavljaju. Moj otac ide na drugi svet, Bogu hvala pa je makar video unučad, od brata i moju Merimu - rekao je Ramiz tada kroz suze.

Ramiz je 1997. godine dobio drugu ćerku Zahiru. Nažalost, ona je preminula posle dva i po meseca.

- Bez ikakvih problema se rađa. Dete koje je bilo zdravo, lepo, dva i po meseca je imalo... Kao danas smo bili na sistematskom. Sutradan... Negde, bio sam kući, žena ga stavila da spava u drugu sobu. Posle pet minuta počela je da vrišti, ja potrčim tamo da pogledam, ono je umrlo. Kako je umrlo niko ne zna. Ne znaju ni doktori da objasne. Nije se udavilo, nije ništa, Bog ga je uzeo. To su neke smrti koje nisu objašnjenje - ispričao je ovaj čovek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŽENA JE STAVILA DETE DA SPAVA, POSLE 5 MINUTA JE UMRLO" Stravična sudbina učesnika "Zadruge 7 Elita"

Izvor: Blic, 26.Avg.2023

Učesnik "Zadruge 7 Elita", Ramiz Gusinac, zvani Zeko iz Novog Pazara, doživeo je tešku porodičnu tragediju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.