ZEMLJO, OTVORI SE Aneli prokomentarisala Janjušev odnos sa ženom i detetom, otkrila i šta mu zamera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 01:10

"ZEMLJO, OTVORI SE" Aneli prokomentarisala Janjušev odnos sa ženom i detetom, otkrila i šta mu zamera!

Razvezala je jezik!

Prva tamičarka "Elite" koja je u "Šiša baru" razgovarala sa Darkom Tanasijevićem bila je Aneli Ahmić.

Ona je otkrila razlog svađe nje i Marka Janjuševića Janjuša.

To su neke naše sitne svađice, i on i ja imamo dogovor. Mi ne možemo jedno bez drugog. Pustićemo vreme da uradi svoje, videćemo šta će biti, ali oboje želimo da budemo prijatelji. Ja sam njemu rekla da me ne čačka, rekla sam mu da ne govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isred mene žena, nego bivša žena. On je sjajan muškarac, i taj odnos sa ženom i detetom koji ima je divan, ali je on pristao da dne govri žena, a danas je to uradio. Meni deluje da je on željan da se svađamo, i to se vidi po njegovom osmehu, radi ga adrenalin. - rekla je Aneli.

- Šta je on tebi rekao? - upitao je Darko.

- Mi smo prali a on je rekao da je to kupio sa ženom, a to je mene opet iznerviralo, on to namerno radi da me provocira. Ja sam zbog njega stopirala svoje emocije, a on mene namerno provocira - rekla je Aneli pa je dodala:

- Ja sam njega pitala direktno da on želi brak, a ne vezu. Ne obećava on meni ništa, ali pričamo mi o lepim stvarima,

Meni deluje da je kod vas sve slađe i slađe posle svake svađe - dodao je Darko, a ispod ovog videa su se nizali komentari.

"Njoj smeta što on ima ženu...", "Zemljo, otvori se", "Da li je moguće", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.