ŽELJNA SAM INTIMNIH ODNOSA, ALI ME JE BLOKIRAO! Branka Blek Rouz prolazi kroz težak raskid Ugrožena sam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 09:04

"ŽELJNA SAM INTIMNIH ODNOSA, ALI ME JE BLOKIRAO!" Branka Blek Rouz prolazi kroz težak raskid "Ugrožena sam!"

Iskrena je!

Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, kaže da već neko vreme ima problema jer se ludo zaljubila u čoveka s kojim je provela trubulentan period, ali on ju je otkačio i blokirao!

Kad su je mediji sreli u Crnoj Gori i pitali je za intervju, ona se odmah požalila i ispričala svoje muke.

- Za vreme korone zaljubim se u dečka koji me je jurio deset godina. Tada sam bila u vezi, verna sam i nikad nisam htela da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidim s njim. Znači, ja se vidim s njim i zaljubim se bez poljupca. Gledam ga, a leptirići rade, ludilo. Toliko sam odlepila da sam išla da se molim bogu, rekla sam: "Bože, samo da nemam više ovo osećanje!" Međutim, šta se desilo.... On lud, Crnogorac. Izađem sa Dragim Domićem i nekim drugarima, a on mi ništa ne veruje. Kaže: "Svi te oni je* u!" Ja mu kažem: "Pa je*ao bi me ti za ovih deset godina da je to tako." Pa je onda bio ljubomoran što se slikam za Onli fans, jaooo... Izjeo me, ja sam plakala, pa sam ga napušavala, pa sam ga onda blokirala. E, sad je on mene blokirao! Znači ne ide nam nikako. I dalje imam emociju prema njemu, što je najgore.

Koliko dugo ti se nije desilo da se tako zaljubiš?

- Baš dugo. Odlepila sam, ne znam šta mi je.

Ali kako to kad si ti uvek važila za s*ksualnu ženu? Sama si pričala: "Ja sam pokretni s*ks, ništa emocije."

- Prošlo je to kad sam bila mlada, kr*snem se i to je to. Ali meni to sad nije užitak, stvarno nisam u tom fazonu. Pre ću da masturbiram nego da imam s nekim s*ks čisto da se zove da je bilo nešto. I evo, desi se ovo s njim, još i on razveden i ima dete. Ma sve se uklapa, ali džaba.

Je l' ti dosadio s*ks?

- Ma nije, ja sam željna s*ksa. Ja sam ugrožena žena (smeh). Evo, iskreno, sad sam imala post i kad postim, ja ne masturbiram. Međutim, meni hormoni proradili i ja masturbiram jednom, pa zadnju nedelju nisam ni išla da se pričestim. Kako da idem na pričešće kad sam prekršila. Stvarno, željna sam s*ksa, ali nema pravog.

A koje ti je najneprijatnije iskustvu s muškarcem?

- Pa kad ne može da mu se digne (smeh). Mene bude sramota. Imala sam jednog, davno je to bilo... Mi smo kao nešto počeli, međutim, nigde ne vidim onu stvar. Ali stvarno, nešto malo, manijaturno, samo naznačeno. Bilo mi glupo i neprijatno, pravim se luda. I on nešto pokušava i dalje, a ja ga pitam šta hoće. On mrtav ladan kaže da hoće da vodimo ljubav. Ja mu kažem: "Gledaj, ja ću ti sad dati jedan savet. Za tvoje dobro, pozovi seksologa jer će ti trebati. Zbog mene ti ne treba, ali za ubuduće hoće." I eto, on je otišao na operaciju i rešio problem, a da mene nije bilo, ne bi otišao sigurno.

Je l' te zovu muškarci za savete?

- Zovu, brate, ali ja ni sebe ne mogu da posavetujem, vidiš da imam ljubavne probleme (smeh).

Šta te pitaju?

- Uglavnom da li im je mali penis ili kako žena treba da zadovolji muškarca. Oni misle da sam ekspert, a ja jadna ugrožena i sama (smeh).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.