ŽELJKO SAMARDŽIĆ DOBIO BATINE - Pevač hteo da pomogne, pa nadrljao! Ovo je zapamtio za ceo život

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 15:20

ŽELJKO SAMARDŽIĆ DOBIO BATINE - Pevač hteo da pomogne, pa nadrljao! Ovo je zapamtio za ceo život

Ispričao detalje!

Željko Samardžić oduvek je bio čovek mirne naravi uvek spreman da pomogne svima, međutim jednom ga je njegova dobrota koštala batina koje i danas pamti.

Naime, on je želeo da pomogne svom dedi u voćnjaku i iznenadi ga, međutim njegovo dobro delo ispostavilo se kao nestašluk.

- Kada sam bio mali, moj deda je imao veliki voćnjak koji i danas postoji. Hteo sam da pokažem kako sam vredan, pa sam obrao orahe. Napunio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << punu korpu, a orasi su još bili zeleni. Deda me je išibao zbog toga - seća se poznati pevač.

Podsećamo, Željku je nedavno dijagnostikovan Hašimoto o čemu je nedavno govorio.

- Od momenta kada mi se desio Hašimoto kao da mi se srušio svet, nisam znao šta mi je. Sada sam nastavio normalan život jer redovno uzimam terapije. Na tri meseca idem na kontrolu i vadim krv. Mene je bolest promenila iz korena. Ja sam ranije uzimao čašicu rakije ili vina više, a sada to ne mogu zato što moram da čuvam glasne žice. Kada mi to funkcioniše sve je okej - ispričao je Samardžić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.