ŽELIM MUŠKARCA KOM MOGU DA PRUŽIM... Lepa voditeljka otkrila da neće da bude sluškinja, već...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 09:53

"ŽELIM MUŠKARCA KOM MOGU DA PRUŽIM..." Lepa voditeljka otkrila da neće da bude sluškinja, već...

Ima svoj stav.

Voditeljka Dajana Paunović gostovala je u jednoj popularnoj emisiji i tom prilikom pričala na temu samoće, tačnije koliko je u vreme izolacije onima koji su sami teško i da li treba ići iz veze u vezu

- Ipak treba posvetiti vremena sebi, posle braka, posle neke duže veze ja sam takođe godinama bila sama i nisam neko ko može da bude sa bilo kim, više sam za to da budem sama nego sa bilo kim. - kaže voditeljka pa dodaje:

- Posvetila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam se sebi, radu na sebi, što je dalo velike rezultate i samu sam sebe iznenadila, pogotovo u poslednje dve godine. Ne želim da budem sluga u kući, želim muškarca kom mogu da pružim vetar u leđa i on meni, jesam porodična žena, volela bih da imam još dece i da imam partnera kog ću voleti i koji će mene voleti do kraja života i nadam se da će mi se to ostvariti - ispričala je Dajana.

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.