ŽELIM DETE, NE TREBA MI NI MUŽ, NI ŽENA Sanja otvorila dušu, a Jovani ne može da oprosti OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 14:05

"ŽELIM DETE, NE TREBA MI NI MUŽ, NI ŽENA" Sanja otvorila dušu, a Jovani ne može da oprosti OVO

Razne stvari su se izdešavale.

Bivša zadrugarka Sanja Stanković smatra da je Jovana Tomić Matora ipak dobar čovek, ali to njoj nije dovoljno.

Ona je u nedelju uveče stavila tačku na vezu sa svojom devojkom Jovanom Tomić Matorom i to nakon telefonskog poziva koji su imale.

- Svi moji prijatelji i najbliži su prihvatili tu vezu (sa Jovanom) jer su smatrali da je to prolazna faza u životu. Ja vidim sebe kao majku. Rekla sam mogu da imam samo dete, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba mi ni muž, ni žena, meni je bitno samo dete da imam u životu. A sad, da li je ona taj izbor, desile su se mnoge stvari dok je ona unutra i treba da se vidimo kad izađe da porazgovara. Desile su se neke stvari dok je bila napolju, a ja sam sad saznala - rekla je Sanja u jednoj emisiji koja je snimljena pre Sanjinog raskida.

- Jovana je dobar čovek i treba je imati za prijatelja. Ali ne mogu da pređem preko nekih stvari. Nisam ni ja svetica, i ja sam grešnica, ali preko nekih stvari ne mogu da pređem - rekla je Stankovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.