ŽELIM DA ME VIŠE NEMA... Anđelino stanje sve GORE - zavladao strah za njenu BEZBEDNOST nakon RASKOLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 20:51

"ŽELIM DA ME VIŠE NEMA..." Anđelino stanje sve GORE - zavladao strah za njenu BEZBEDNOST nakon RASKOLA

Ozbiljne reči...

Tokom emisije "Gledanje snimaka", pušten je klip u kome su glavni akteri Anđela Đuričić Zvezdan Slavnić. Pomenuti snimak je izazvao pravu buru među zadrugarima.

Anđela je na sve što je videla, na sve kadrove i ono što je prikazala publici tokom ovog perioda, imala svašta da poruči.

- Ovo je predstava naše veze, ja plačem za ljubav a on slaže igračkice. Ja sam jedna ozbiljna glupača. Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naša veza. Uvek je ovako bilo, ovo je zapravo realnost naše veze. Tako sam kivna na sebe. Tolika sam jadnica, Zvezdane Slavniću i trebao si ovo da uradiš. Sve mi je zabranio, ja sam ozbiljna glupača a on je jedan gospodin koji treba ovo da radi. Ja sam jedna ozbiljna glupačetina i treba ovo da mi radi. Poželim da me nema na planeti. On mene nije voleo. Tek sad to vidim - govorila je Anđela.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapsiu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.