ŽELIM DA IMAM DETE S VANJOM: Ša žali zbog uspomena koje je uklonio, očajnički želi suprugu nazad

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 22:56

"ŽELIM DA IMAM DETE S VANJOM": Ša žali zbog uspomena koje je uklonio, očajnički želi suprugu nazad

To mu je i dalje neostvarena želja!

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša govorio je u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' o razlazu sa Vanjom i preselju sa čuvenog stana na Fontani u novi u Zemunu. Kako je otkrio, Vanja mu se još nije vratila, a preseljenje je bila njihova zajednička želja.

Odgovorio je na mnoga pitanja koja zanimaju javnost.

- Mogu da kažem da sam okej. Nisam savršeno, ali sam okej. Sve je nekako iza nas, a ovo što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sada deislo je prebrzo. Trenutno smo svako na svojoj strani. Nažalost! Voleo bih da se sve vrati na normalu i da rešimo sve. Trebalo bih kod sebe malo neke stvari da korigujem, negde stvarno grešim - rekao je Ša i dodao:

- Nekako je tako i trebalo da se desi da bih došao do nečega lepog. Razbucan zbog prethodnih veza sam doveo do nečega sa osobom koja je stvarno bila dobra prema meni. Svetlost nalazim u tome što se nadam nečemu lepom i dolazim do suštine. Nama je bilo bajkovito i bilo je tako savršeno. Ranije nisam krivio sebe, sve je to tako trebalo. Nisam to tako jako osetio jako, kao sada, prvi put mi je stalo do nekoga baš jako. Ne bismo imali ni crkveno venčanje da nije tako. U nekim stvarima sam ja kao stariji malo iskusniji, a u nekim stvarima sam malo više pritiskao - poručio je Ša i dodao:

- Imali smo situacija gde smo oboje grešili, da je bilo manje pritiska bilo bi sve savršeno. Na njoj je sada da li će popustiti. Ja se nadam, dali smo prostora jedno drugom. Bivše se nisu javljale, niti me uopšte zanimaju. Ovo treba da ostane između Vanje i mene, slušam sebe i svoj mozak. Bilo je bajkovito i nadam se da će biti, razvod nismo podneli ni ona ni ja i nećemo za sada. Kao što su moji uz mene, njeni su sigurno uz nju. Mi sami donosimo odluke, tako da ćemo i sami videti šta ćemo. Ne čujemo se često, videćemo da li ćemo doći do rešenja, a nadam se da hoćemo. Ja sam brzoplet, ja sam čovek od trenutka. Žao mi je slika koje sam uklonio, nisam ih obrisao, samo sam sakrio. Najsrećniji bih bio kad bismo izgladili odnos i vratio bih slike naravno. Mislim da možemo da dođemo do rešenja, a kada će to biti, videćemo. Naravno da sam razmišljao da odem da je iznenadim, ali ne bih na silu da izazivam nervozu, još je sveže. Nismo se tukli, varali jedno drugo, rešivo je, ali sada je sve na njoj - rekao je reper i progovorio o preseljenju u novi stan.

- To preseljenje je neka naša zajednička priča bila gde smo želeli veći stan. Porodica, njeno detence, da imao još jedno dete... Nikakve nove ljubavi, ja sam u braku i dok je tako nadam se samo Vanji. Sve je do Boga, a i do nas - poručio je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.