ŽELI DA MU BUDE LJUBAVNICA?! Milijana zavodi OŽENJENOG muškarca - Dogovorili SUSRET nakon rijalitija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 02:02

ŽELI DA MU BUDE LJUBAVNICA?! Milijana zavodi OŽENJENOG muškarca - Dogovorili SUSRET nakon rijalitija!

Rešila je da ga osvoji!

Dok su se u vili takmičari zabavljali na žurki, Ivan Gavrilović i Milijana Božić osamili su se u dvorištu kako bi porazgovarali.

Ivan je podelio sa njom da je nekada varao suprugu Marinu, ali da više to ne želi da radi.

- Prvih godinu dana braka bilo je povuci potegni. Ipak sam se ja bavio muzikom i mnogo je žena bilo oko mene. Onda sam se smirio i povukao ručnu - rekao je Ivan.

- U mojoj blizini ti se povlačiš. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imam ja iskustva sa muškarcima, da se razumemo. Teško koji muškarac može da mi odoli - rekla je Milijana.

- Pomenula si slučajnost, u životu ništa nije slučajno. Sve ima svoje razloge. Meni je sa tobom jako lepo, ne mogu da grešim dušu - rekao je Ivan.

- Šta bi ti meni rekao da nema ovih kamera ni bubica? - pitala je Milijana.

- Ja bih ti rekao, bolje beži od mene. Nemoj da te vidim jer ti nisi žena za jednu noć. Ti si za ozbiljnu vezu.  Jednom ću doći u Pilatoviće da popijemo piće - rekao je Ivan.

- Voliš selo. Lepo ću da ti pokažem svoje imanje, da pijemo neko vino - rekla je Milijana.

- Opasnica si ti. S tobom je u braku pakao! Jadan onaj Milojko, dva infarkta je imao. Ne znamo ni da li je živ  rekao je Ivan.

- Ne znam ništa o njemu, on me ne zanima. Zanimaš me samo ti! - rekla je Milijana.

- Lepo je to kada neko misli o tebi. To je mrka kapa jer ja imam porodicu - rekao je Ivan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.