ŽELI DA IZBACI ROĐENU SESTRU I MENE NA ULICU! Bivša zadrugarka na sudu sa najbližim članom porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 14:59

"ŽELI DA IZBACI ROĐENU SESTRU I MENE NA ULICU!" Bivša zadrugarka na sudu sa najbližim članom porodice

Javno se obratila tetki pred susret na ročištu!

Bivša zadrugarka, Jelena Golubović, aktivna je na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu.

Tokom njenog boravka u rijalitiju mama i pokojna baka su joj bile najveća podrška. Međutim, sudeći prema Jeleninoj najnovijoj objavi na Fejsbuku, ona nije u dobrim odnosima sa svim članovima porodice.

Golubovićeva je otkrila da je očekuje sudski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spor sa tetkom povodom obaranja ugovora koji se odnosi na porodičnu nekretninu.

- Dragi šampioni sutra je sud. Obaranje sramnog ugovora između tetke koja želi da izbaci mene i rođenu sestru na ulicu. Velika vernica koja godišnje baku obiđe par puta na po pola sata. Tetka da li si zadovoljna kako si kao velika vernica binula o svojoj majci? - napisala je Jelena juče na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.