ŽELELA SAM SAMO DA UGLEDAM BEBU!: Prva izjava iz bolničkog kreveta - Jelena Pešić otkriva sve detalje porođaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 17:31

"ŽELELA SAM SAMO DA UGLEDAM BEBU!": Prva izjava iz bolničkog kreveta - Jelena Pešić otkriva sve detalje porođaja

Ushićenje i radost je najbolje opisuju!

Voditeljka i bivša rijaliti učesnica Jelena Pešić danas je na svet donela još jednu devojčicu. Kako su prošle godine ona i njen suprug Mladen Vuletić dobili ćerku Milu, oni su danas po drugi put postali roditelji i dobili ćerku koju su nazvali Miona.

Za domaće medije, oglasila se najsrećnija mama Jelena iz porodilišta i otkrila kako se oseća nakon prođaja i na koga liči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beba.

- Još uvek imam bolove, ali je porođaj protekao super. Carski rez je bio, ali sam bila u spinalnoj anesteziji, potpuno svesna. To sam tražila da bih odmah ugledala bebu. Sada sam u apartmanu i čekam da mi donesu ćerku - rekla je Jelena pa dodala:

- Mislim da Miona baš liči na sestru Milu, što znjači da obe liče na tatu, ali videćemo još je rano da se proceni - otkrila je voditeljka.

Porodica Vuletić je neizmerno srećna zbog toga što su danas dobili četvrtog člana i verujemo da najlepši trenuci tek predstoje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.