ZBOG OVOGA JOJ SE SVI SMEJU: Slađa Lazić pokušala da promeni lični opis, pa preterala! Hit! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 23:07

ZBOG OVOGA JOJ SE SVI SMEJU: Slađa Lazić pokušala da promeni lični opis, pa preterala! Hit! (FOTO)

"Ovo je užas!"

Bivša zadrugarka Slađa Lazić, ulazi u rijaliti program "Zadruga 7 - Elita", a na mrežama sada kruži njena fotografija koja je podigla veliku prašinu.

Slađa je pre nekoliko dana bila na lekarskom pregledu pred ulazak u "Elitu", a nju fanovi nisu uspeli da prepoznaju, s obzirom da na mrežama objavljuje fotografije sa fotošopom.

Na društvenoj mreži Instagram sada kruži njena fotografija sa sistematskog, ali i fotografija koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Slađa objavila na svom profilu, a razlika je bila više nego očigledna.

Zadrugarka je potpuno izmenila lice, koristeći fotošop, a komentari su se nizali.

A post shared by @samo.realno6

"Preterala je", "Ne liči na sebe", "Ovo je užas", "Ovo nije ista osoba", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Slađa je nedavno pogovorila o odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Smatram kada sam sa nekim u vezi, on zna sa kim je u vezi, logično je da neću ja plaćati pića, putovanja. Bebica i ja smo nastavili druženje iz Zadruge 6, što se nas tiče, svaki dan smo zajedno, viđamo se u Beogradu. Mi smo sada trenutno prijatelji, na početku smo. Neću da kažem da smo u vezi, niti da nismo. Bila bih sa njim, on je kvalitetan dečko, pažljiv je, svaki dan mi pruža pažnju - rekla je Slađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.