ZBOG OVOGA JE DALILA IZBAČENA: Dejanu spržila VEĆ POVREĐENU glavu - ZAPOMAŽE, u bolovima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022, 10:18

ZBOG OVOGA JE DALILA IZBAČENA: Dejanu spržila VEĆ POVREĐENU glavu - ZAPOMAŽE, u bolovima! (VIDEO)

Nasrnula na njega iz ljubomore.

U ranim jutarnjim satima, nakon što se žurka završila, zadrugari su sedeli u pušionici, a Dalila Dragojević je ponovo uspela da napravi scenu. Ona je naizmenično plakala, pa provocirala Dejana zbog zbližavanja sa Aleksandrom Nikolić, a na kraju rusvaja koji je napravila, obezbeđenje ju je izbacilo iz pušionice.

Naime, ona je vređala Aleks i Dejana, a prvo je Dragojevića gađala punom pikslom. Nakon toga, ona ga je pogodila opuškom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od svoje cigarete, pravo u glavu, na šta je on počeo da kuka i viče kako ga je spržila!

Podsetimo, Dejan je nedavno ozbiljno povredio glavu, kada je na proslavi Srpske nove godine razbijao čaše i flaše o glavu, a zavoje samo što je skinuo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.