ZBOG OVOGA BI ČUPALI NOKTE NAPOLJU! Zvezdan se sad SETIO DECE, pa otkrio: Ja sam im bio i otac i majka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 08:41

ZBOG OVOGA BI ČUPALI NOKTE NAPOLJU! Zvezdan se sad SETIO DECE, pa otkrio: "Ja sam im bio i otac i majka!"

Dugo je držao ovo u sebi!

Tokom jučerašnjeg dana, u "Zadruzi 6" se održala emisija Pitanja novinara, na samom početku porazgovarala sa Zvezdanom Slavnićem o odnosu sa Anom Ćurčić.

- U ponedeljak si ustao i izvinio se javno Ani i istakao kako ćeš se potruditi da je više ne vređaš, već ćeš prošetati. Da li si na taj način želeo da “kupiš mir”? - pitala je novinarka.

Ne, rekla je da je ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta je želela. Dalje može da priča, nevezano za to da li ću ja biti miran ili ne. Ne kupujem nikakav mir, sve stvari koje sam uradio, ne mogu da se izbrišu. Jednostavno sam te večeri, kada sam legao u krevet, malo sam sa sobom razmišljao i neke situacije sam sebi postavio i bilo me je sramota mene samoga. Prezupčio sam, ali na bolju stranu. Ne kažem da ću da smanjim raspravu, da ću da pričam sa njom, ali sve to može u okviru - rekao je Zvezdan.

- Ana je iznela kako joj je ćerka rekla: “Mama ti ideš I lomiš se, on leži ceo dan”. Kako se osećaš kada čuješ tu relenicu - pitala je novinarka.

- Nikako se ne osećam, kada ne mogu ništa tu da uradim. Krivo mi je što i ona govori te neke stvari, nisam imao tu sramotu da kažem kakvo je bilo moje stanje. Ja ne bih neke stvari rekao da mi napolju čupaju nokte - rekao je Zvezdan.

- Kakav si ti odnos imao sa Aninom decom? S obzirom da je Ana takve rečenice slušala od svoje ćerke - glasilo je sledeće pitanje.

- Moj odnos prema njima i oni prema meni, ja sam bio i majka i otac i drug i drugarica. Ja sam ustvari bio Zvezdan, koji je bio univerzalan, odnos je meni bio prelep. I težak, ja verovatno njima i oni meni, ali sam bio uz njih - rekao je Slavnić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.