ZBOG OVAKVIH JA BIJEM OD SVOJE 15. GODINE Kristijan IZGUBIO KONTROLU, pa urlao na Cara NABIJEM TE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 15:37

"ZBOG OVAKVIH JA BIJEM OD SVOJE 15. GODINE" Kristijan IZGUBIO KONTROLU, pa urlao na Cara "NABIJEM TE"

Pobesneo!

Zadrugari su pokušali da nahuškaju Kristijana Golubovića na Filipa Cara, te su mu tokom porodičnog sastanka pričali da je Car ismejavao jutros u spavaćoj sobi, kada je pominjao njegove priče o piramidama i Kineskom zidu.

- Šta si ti koji k*rac spominjao piramide i Kineski zid? Ovako, nije problem, ja znam da Car ima tu notu, ne j*be nikog... Ne znam zašto si pominjao moje izjave o piramidama i Kineskom zidu i šta te to tangira? Zbog ovakvih kompleksaša, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja bijem od 15. godine... - govorio je Kristijan.

- Ništa nisam rekao u sprdnji - pravodao se Car.

- A što pominješ piramidu? Da ismeješ Kristijana, da ti ispadneš veliki! - nastavio je Golubović.

- Piramide sam spomenuo kada si ušao u sobu... To je sprdnja, to je zaj*bancija! Govorio sam u superlativu! - govorio je Car.

- Ti držiš mržnju u sebi, pa me prozivaš kad se napiješ. Nemoj da me uzimaš u usta, ni zbog piramida, ni zbog mašte. Sve što sam hteo, imao sam! Šta treba još? J*bem li vas sve u usta! Sve vas nabijem u usta! - besneo je Kristijan.

- I da sam se nasmejao nečemu za piramide, bila je sprdnja, skrenuli ste svi totalno sa teme, moje ponašanje je bilo predobro sinoć! Mića i par ljudi skreću sa teme, a to je ko je hteo da me isprovocira sinoć! Kristijan, veruj mi, lažu, nisam se ismejavao... - nastavio je Filip.

- Ma šta me uzimaš za piramide u usta - govorio je Kristijan.

- Kristijane, provociraju te namerno da bi izbio konflikt, turiraju te - dodale su Monika i Paula.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.