ZBOG NJENE SMRTI JE ROBIJAO KOLEGA: Glumicu jedna odluka delila od katastrofe - zauvek NEUTEŠNA MAJKA čeka pravdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 08:17

ZBOG NJENE SMRTI JE ROBIJAO KOLEGA: Glumicu jedna odluka delila od katastrofe - zauvek NEUTEŠNA MAJKA čeka pravdu

Glumica Dolores Lambaša tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći pre više od deset godina.

Jedna od najlepših hrvatskih glumica nastradala je 23. oktobra 2013. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći kod mesta Sredanac, trideset kilometara od Slavonskog Broda, u smeru prema Zagrebu.

Ona je sa kolegom Stojanom Matavuljem u Beogradu gledala predstavu, a planirali su da prespavaju u hotelu. U poslednjem trenutku odlučili su se za noćnu vožnju, koja je glumicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koštala života.

Iako je bila vezana, Dolores je ispala kroz vrata i od teških povreda preminula nekoliko sati kasnije, dok je Stojan prošao samo s lakšim povredama, prenosili su mediji.

Zbog nesreće u kojoj je Dolores tragično preminula Stojan je osuđen na dve godine uslovne kazne.

Glumičin otac Đino Lambaša rekao je da za nesreću ne krivi nikoga, dok je glumičina majka posle presude podnela tužbu.

- Svoja prava ću i dalje tražiti pa, ako treba, ići ću do Brisela. U opštinskom državnom tužilaštvu u Šibeniku su mi rekli da imam pravo da ispitam optuženika, ali to mi ovde nisu dozvolili - požalila se Alma Petrović.

Dolores je nastradala kada je imala 32 godine. Sahranjena je uz zvuke pesme „Ne diraj moju ljubav“.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.