ZBOG NJE JE RAZORENO I JEDNO PRIJATELJSTVO: Oglasila se Dekijeva BIVŠA drugarica nakon Aleksandrine JAVNE IZDAJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 15:52

ZBOG NJE JE RAZORENO I JEDNO PRIJATELJSTVO: Oglasila se Dekijeva BIVŠA drugarica nakon Aleksandrine JAVNE IZDAJE!

"Ona je jedna od najpokvarenijih žena"

Bivša zadrugarka i nekadašnje rame za plakanje Dejana Dragojevića tokom pete sezone rijaliti programa, pevačica Sandra Rešić, oglasila se za domaći portal i prokomentarisala njegov javni raskid sa Aleksandrom Nikolić.

- Kako komentarišeš Dejanov javni raskid sa Aleksandrom i sve što je izneo o njoj?

- Iskreno, kao što sam i u rijalitiju govorila, to je odnos koji ne komentarišem. Najiskrenije se nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će on proći i prevazići sve lakše nego prvi put - rekla je Sandra.

- Kako komentarišeš Aleksandrin blizak odnos sa Filipom Carem?

- Zaista nemam komentar - istakla je pevačica.

Nedavno se oglasio i Dejan, a za Aleksandru nije imao lepe reči.

- Tvrdim da je Aleksandra jedna od najpokvarenijih ljudi koji su ušli u rijaliti. Kaže da me voli, a svim što radi meni čini zlo - rekao je on.

Podsetimo, Sandra i Dejan su bili bliski u prošloj sezoni, a onda je on stupio u emotivnu vezu sa Aleksandrom i njihovi odnosi su zahladneli.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO Ivan Marinković sa malim Željkom sve radi zbog PUBLIKE: Blondi otkrila ŠOK DETALJE iz Parova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.