ZBOG MILJANE NISAM VIĐAO ĆERKE: Bebica se gorko kaje što je zapostavio porodicu zbog Kulića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 11:44

ZBOG MILJANE NISAM VIĐAO ĆERKE: Bebica se gorko kaje što je zapostavio porodicu zbog Kulića

Ovo ne može sebi da oprosti!

Sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Nenada Macanovića Bebicu.

On je u utorak uveče, kad su takmičari imali poseban zadatak Velikog šefa da ispričaju svoju najveću životnu grešku rekao da je to Miljana Kulić, a prethodne noći publika je želela da zna da li je bio iskren i da li bivšu devojku stvarno smatra tolikim promašajem.

- Tako je. Zbog odnosa sa njom nisam viđao svoje ćerkice. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Okrenuo sam se njenoj porodici, a svoju sam zapostavio - poručio je Bebica, a onda se odmah ubacila Miljana.

- Što se tiče toga da sam za sve krivac ja, setimo se da je pričao kako s ocem nije u dobrom odnosu, jer nije podržao njegov razvod. Decu nije viđao mnogo pre nego što smo se upoznali. Otišao je na rođendan svojih ćerkica, samo da bi se Đedoviću pohvalio da je bio tamo. Sramotno, da sramotnije ne može. On je govorio da mu žena ne dozvoljava da viđa decu. Garantujem da ne sme da zove decu kad su kod njegove bivše. On je bio idealan dok nije otišao sa parama iz naše kuće - govorila je Miljana.

- Vozio ti je dete u obdanište, oca i majku gde su tražili. Pazio je o svima vama, svesno ste ga primili u kuću, a sad je najgori? Što ste ga onda držali pred sebe - umešao se Lepi Mića.

- To i jeste istina, ali ne menja činjenicu da je smrad i ološ - istakla je Miljana.

Rat Miljane i Bebice traje već danima unazad, a mnogi smatraju da Macanović još uvek nju nije preboleo i da bi se rado pomirio sa njoj, ako dobije priliku.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.