ZBOG KADRA NEMAJU KOČNICU! Jovana OŠURILA po zadrugarima - Nazvala nju POHLEPNOM, pa nastao HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 14:53

"ZBOG KADRA NEMAJU KOČNICU!" Jovana OŠURILA po zadrugarima - Nazvala nju POHLEPNOM, pa nastao HAOS

Opet došlo do svađe zbog hrane!

Zadrugari danas imaju zadatak da izaberu tri najpohlepnije osobe u Beloj kući. Ermina Pašović je započela porodični sastanak svojim govorom.

- Ima dosta pohlepnih osoba, počevši od ketering klana. Prva je Miljana Kulić, koja nije učestvovala u igri istine, a onda je išla od osobe do osobe i tražila parče pice. Sledeća je Paula, ona je ispirala mozak Caru za krem - rekla je Ermina.

- Ne verujem da je on to tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tebi rekao, ali ako jeste, onda ću to sa njim rešiti - uzvratila je Paula.

- Treća osoba je Jovana - dodala je Ermina.

- Nadica, druga pohlepna osoba je Neca, kada mi je uzeo picu, kada sam bila u izolaciji, pojeo je svoju, pa je došao kod mene i ukrao - rekla je Jovana.

Nadica Zeljković se pobunila protiv Jovanine reči, pa je povikala u glas sa njom.

- Ja bih rekla da si ti juče bila škrta i bezobrazna što Miljani nisi dala jedno parče pice, a ona je tražila - vikala je Nadica, a zatim se u raspravu umešala i Miljana

- Ja sam navela pire krompir, ali mogu da navedem i materijalne stvari koje ste mi prebacivali. Maja i Janjuš su pohlepni kada su njihove teme u pitanju, oni ne poštuju nas kada pričamo, a kada oni rešavaju svoje probleme za stolom, nemaju solidarnost sa nama, zbog kadra nemaju kočnicu - rekla je Jovana.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.