ZBOG HRANE I IZGLEDA JE RAZAPELI - Dalila na meti užasnih komentara! Svi u neverici šta radi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 20:18

ZBOG HRANE I IZGLEDA JE RAZAPELI - Dalila na meti užasnih komentara! Svi u neverici šta radi (FOTO)

Napravila opštu pometnju na mrežama!

Bivša zadrugarka i novopečena voditeljka, Dalila Dragojević ponovo je otputovala sa prijateljicom i rijaliti cimerkom, Marijanom Zonjić, a obe se trude da svakodnevno počaste brojne pratioce novom fotografijom sa plaže.

Dalila je, međutim, ponovo na meti komentara zbog igranja u fotošopu, te je na ovaj način sebe dovela u situaciju da dobija, pored pozitivnih, i one negativne komentare.

Dalila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očigledno nije najzadovoljnija svojim telom, pa gotovo za svaku fotografiju koristi fotošop, kako bi suzila struk.

Ona je objavila nove slike sa plaže, na kojim pozira u jednodelnom kupaćem kostimu, a kako je podigla ruke da pridrži kosu, na osnovu predmeta oko nje, primetilo se da je bivša zadrugarka korigovala svoju figuru.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Nije nepoznato da mnogo devojaka koristi ovu tehniku, ne obraćajući pažnju na predmete okolo, koji se uglavnom izobliče zbog toga, pa fotošop bude evidentan.

"Ponovo fotošop", "Vidi čašu", "Samo jedete", "Lepa", "Ima veći stomak nego ja", "Bolje da ljulja nego da žulja", "Gotivim te, ali mi se ne dopada kako se hraniš. Malo je kontadiktorno... Skup outfit, auto, šminka, a hrana uvek pržena, puna ulja, puno otrova", bili su samo neki od komentara na račun Dalilinog izgleda, izbora hrane i poigravanja s fotošopom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.