ZBOG GRBE JOJ SE SMEJALA U FACU! Divna DNK pokunjeno spustila glavu pa pobegla - zar tako nisko, strašno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 21:15

ZBOG GRBE JOJ SE SMEJALA U FACU! Divna DNK pokunjeno spustila glavu pa pobegla - zar tako nisko, strašno!

Ovo zaista nije bilo u redu...

Novi ovonedeljni vođa u "Zadruzi 6" i to jedan od poslednjih, obzirom da se bliži veliko superfinale, jeste Divna DNK, kojoj je pripao zadatak da podeli budžet za ovu sedmicu.

Svima je poznato da ovaj zadatak nije nimalo lak, da je izrazito nezahvalan i da je uvek unosio razdor među zadrugarima. Tako je bilo i ovog puta sa Sanjom Grujić.

Divna je dala zadrugarki najmanji budžet i tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobila veoma niske verbalne udarce - reči kojima podsmeha na račun svog invaliditeta.

Sanja je nije štedela u komentaru, te je svoju sujetu pokazala na najbrutalniji način.

- Bog daje svima šta zaslužuju. Nikoga ne treva žaliti - rekla je besno Sanja i time povredila Divnu koja je pokunjeno bez teksta otišla od nje i jedva smogla snage da nastavi sa daljom podelom budžeta.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.