ZBOG DEJANA ANGAŽOVALA ADVOKATA - Aleks Nikolić preplašena, bivši je ucenjuje: Preti da će javno da objavi ovo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 18:30

ZBOG DEJANA ANGAŽOVALA ADVOKATA - Aleks Nikolić preplašena, bivši je ucenjuje: Preti da će javno da objavi ovo?

Njene najmračnije tajne će ugledati svetlost dana?

Rijaliti učesnik, Dejan Dragojević navodno drži bivšu devojku Aleksandru Nikolić u šaci.

On, prenose domaći mediji, čuva njene gole fotografije i planira da ih pusti u etar ukoliko ga bude pominjala u medijima.

Zbog straha da bi njen bivši mogao da pretnje sprovede u delo, Nikolićeva je navodno angažovala advokata.

Dejan je odlučan u nameri da se osveti bivšoj devojci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog toga što ga je u "Zadruzi 6" prevarila s Filipom Carem, ali i zbog toga što ga neprestano spominje u javnosti. Dok je Aleksandra bila u rijalitiju, on je lascivne fotografije iz njenog telefona prebacio na svoj laptop i sada je navodno ucenjuje, kaže izvor za medije:

- Dejan je osvetoljubiv i spreman na sve. Nije zaboravio da je Aleks ušla u rijaliti kao njegova devojka, a onda se smuvala s Filipom Carem. Sad samo čeka pravi trenutak da je uništi - kaže izvor za medije.

On podseća da je Dragojević bivšoj i putem društvenih mreža poručio da ga se pazi:

- Više puta ga je pominjala u emisiji "Narod pita", pa joj se obratio javno u Instagram storiju, u video-klipu koji je emitovao ušivo. Zapretio joj je da ga više ne uzima u usta jer je svesna šta on ima i šta može da upotrebi protiv nje - kaže izvor.

On ističe da je Aleksandra sama kriva jer je ostavila telefon kod dečka kojem je nabila rogove s Carem i da je trebalo da očekuje takav scenario:

- Nju niko nije terao da telefon ostavlja kod Dejana kada je ulazila u rijaliti. On je imao sve šifre njenih profila na društvenim mrežama, sama mu ih je dala. U njenom telefonu, a sada i u njegovom laptopu postoje i fotografije pre i posle Aleksandrinih plastičnih operacija i ugradnje silikona, ali su najbrutalnije one na kojima je kao od majke rođena pozirala u krevetu poput porno-zvezde - tvrdi izvor za Informer.

Sagovornik je za medije je otkrio i da se Nikolićeva plaši reakcije svog verenika:

- Ona se Filipu zaklela da se nikad nije fotografisala bez odeće i da Dejan nema takav sadržaj kod sebe. Sada je u panici da bi je Car mogao ostaviti zbog toga što ga je lagala.

Iz straha je Nikolićeva odlučila da angažuje i advokata:

- Zvala je pravnog savetnika koji ju je ohrabrio rekavši joj da, ukoliko Dragojević objavi njene fotografije bez njene dozvole, može da ga odere na sudu i uzme mu ogroman iznos novca.

Inače, Dejan je nedavno u lajvu na Instagramu najavio da će otkriti najmračnije tajne bivše devojke.

- Ako me dotična bude pominjala, otkriću ono što ona krije od svih. Takođe, i ako uplatite pet poruka u humanitarne svrhe, otkriću detalje o privatnom životu Aleksandre Nikolić - rekao je Dejan nedavno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.