ZBOG ĆERKE ZAVRŠIO U ZATVORU! Otkrivena ISTINA -  Evo zašto je Miljana PRIJAVILA svog OCA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG ĆERKE ZAVRŠIO U ZATVORU! Otkrivena ISTINA - Evo zašto je Miljana PRIJAVILA svog OCA!

Bilo joj je teško!

Miljana i Marija Kulić tokom razgovora sa ukućanima komentarisali su svog oca i supruga Sinišu Kulića. Tom prilikom Miljana je odlučila da ispriča i zbog čega je prijavila oca policiji, tokom leta kada je Marija otišla na more.

O ovoj situaciji domaća javnost je danima pričala, a Miljana je večeras istakla kako otac sa njom zbog svega nije želeo danima da priča.

- Otpratili smo mamu na more, ja sam počela da plačem. Sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam plakala dok mama nije stigla do Novog Pazara. Tijana je otišla dan posle, a Ana je već bila kod momka, jer joj je momak Crnogorac. I ostala sam sa tatom, Željkom i Klarom. On je počeo da se svađa sa mnom, nije hteo da vidi Klaru u kući. Ceo komšiluk nas je čuo - započela je Miljana.

- Ja mu svašta kažem tada i to izađe u novinama. Nije razgovarao sa mnom tri dana. Samo je došao i rekao: "Hvala ti, Miko" i stavio novine na sto. Onda je bio priveden. Posle sam ga pozvala. Rekla sam da zbog Klare ne želim da se svađamo i ja sam mu se izvinila. Tata me nikada u životu nije uradio, samo je jednom sa Zolom imao problem - govorila je Kulićeva.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.