ZAVRŠILI SU SKROZ MOKRI! Maja Marinković SMOTALA OŽENJENOG REPERA, isplivao privatni snimak? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 08:28

ZAVRŠILI SU SKROZ MOKRI! Maja Marinković SMOTALA OŽENJENOG REPERA, isplivao privatni snimak? (VIDEO)

Uhvaćena u vreloj letnjoj akciji!

Starleta Maja Marinković trenutni je na Crnogorskom primorju i gotovo svakoga dana napravi neki novi skandal.

Snimak koji kruži društvenim mrežama dokazuje da Maja ne samo da ume da napravi skandal, već i skandalčinu!

Na Instagramu se pojavio snimak starlete sa poznatim reperom Desingericom, koji je poznat kao porodičan čovek. Maja je nedavno bila na njegovom nastupu u Crnoj Gori, gde ga je snimala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve vreme i objavljivala na stori, a pre toga je kibicovala i na Nucci-ja.

Njih dvoje su se našli na jednom luks bazenu, gde su se zajedno kupali. U jednom trenutku Desingerica je prišao Maji koja je bila u vodi i počeo je da priča sa njom, a Maja ga je smotala da uđe u vodu. Neko je zabeležio taj trenutak i snimak objavio na društvene mreže.

I dok su jedni videli Majinu poznatu slabost ka zauzetim muškarcima, drugi smatraju da je to samo razgovor i da reper može imati i bračne probleme zbog ovakvih snimaka, koji mogu biti i sasvim bezopasne pozadine.

Reper je već doživeo niz neprijatnosti zbog svog stvaralaštva i uskogrudog shvatanja javnog mnjenja. Da li će mu ovaj letnji nestašluk njegova supruga Nevena oprostiti, ostaje nam da vidimo.

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.