ZAVRŠILA U URGENTNOM! Legenda Srećnih ljudi i Porodičnog blaga doživela TEŠKU POVREDU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠILA U URGENTNOM! Legenda "Srećnih ljudi" i "Porodičnog blaga" doživela TEŠKU POVREDU! (FOTO)

Čeka je dug oporavak.

Jelena Čvorović Paunović je srpskoj javnosti postala poznata po ulogama u serijama "Srećni ljudi" i "Porodično blago". Tumačila je uloge Kucine žene, a udavala se i za bata Đošu, i svojom osobenom harizmom osvajala je srca publike. Premda je široj javnosti prvenstveno poznata po legendarnim serijama, Jelena je više posvećena radu u pozorištu.

Ipak, neko vreme, po svemu sudeći, neće moći da glumi jer je doživela nezgodu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Žene ga OBOŽAVAJU, a sad je postao pijani KLOŠAR! Glumac i zavodnik ne liči na sebe! (FOTO)

Glumica je slomila nogu, a fotografiju sa gipsom je podelila na svom Fejsbuk profilu. Mada će neko vreme morati da se nosi sa ovim  problemom, umetnica nije klonula duhom. Naprotiv, ona se šalila na račun svoje situacije napisavši, uz sliku: "Samo mi smo pozvani na žurku".

Jelena je angažovana u Beogradskom dramskom pozorištu. Rođena je u Užicu, a sa 15 godina upoznala je čoveka sa kojim je i dan danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žene ga OBOŽAVAJU, a sad je postao pijani KLOŠAR! Glumac i zavodnik ne liči na sebe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017

Totalna promena...Kada su se pojavile prve slike sa snimanja filma "Beach Bum" ("Klošar sa plaže") u Majmiju, niko na njima nije prepoznao glavnog glumca Metjua Mekonahija...Pogledajte OVDE kako danas izgleda lepa Danica iz "Lajanja na zvezde". ..Mekonahi se baš uživeo u ulogu, i pretvorio se u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.