ZAVRŠILA SAM SA ZADRUGOM! PRODUKCIJA SE SVETILA PREKO MOG DETETA! Miljana Kulić prvi put nakon Marijine diskvalifikacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 21:14

"ZAVRŠILA SAM SA ZADRUGOM! PRODUKCIJA SE SVETILA PREKO MOG DETETA!" Miljana Kulić prvi put nakon Marijine diskvalifikacije

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas u novom stanu u Beogradu ugostila nas je Miljana Kulić.

Miljana je u emisiji govorila o njenom problemu sa kockom, kao i o ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Pored toga, ona nam je otkrila da je sredila svoje odnose sa sestrama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majkom i ocem te da su oni bili ljuti na nju samo zbog Lazara Čolića Zole.

Kulićeva je govorila o problemu koji je njena majka Marija imala sa produkcijom nakon njene diskvalifikacije, ali i o razlogu diskvalifikacije Marije Kulić.

Ona je iznela da nema lični problem sa produkcijom, ali da ga ima Marija, pa samim tim i ona učestvuje u svemu, a najviše im je zamerila Željkove igračke.

- Zameram im način na koji je moja majka diskvalifikovana i što su mi se na neki način svetili preko deteta, za diskvalifikaciju, Željko je jako vezan za te igračke i plakao je mnogo, iako smo mu kupili mnogo novih - rekla je Miljana.

Između ostalog, Miljana je govorila i o planovima u budućnosti, pa izričito naglasila da je definitivno završila sa rijaliti karijerom.

- Završila sam sa Zadrugom i rijaliti karijerom, planiram biznis da otvorim u Nišu i da obezbedim Željka, za to ću iskoristiti novac, koji je na sigurnom kod moje majke i potrošiće se na pravi način - rekla je ona.

Miljana nam je ekskluzivno najavila i venčanje sa Bebicom i to u septembru.

Sve što smo pričale sa Miljanom, pogledajte u sredu u 20h, a ispod ovog teksta pogledajte najavu svega onoga što vas očekuje u emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.