ZAVRŠILA SAM - Dalila BESNA na svoje obožavaoce i novinare! Udarili je gde NAJVIŠE BOLI - preterali

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 17:07

"ZAVRŠILA SAM" - Dalila BESNA na svoje obožavaoce i novinare! Udarili je gde NAJVIŠE BOLI - preterali

Više ne može da trpi!

Dalila Dragojević uživa u svojim uspesima koje je postigla nakon osvojenog drugog mesta u rijalitiju Zadruga. Ponosno vodi svoju novu emisiju "Da li... sa Dalilom" a kako je najavila priprema i novi televizijski projekat, nikad viđen na našim prostorima.

Stoga je sve začudilo kada su mediji počeli da pišu i prenose vest da Dragojevićka ulazi u 6. sezonu zadruge i to oko nove godine.

Pojedini obožavaoci rijaitija su se obradovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer smatraju da njena energija fali šestoj sezoni, dok su drugi odmah posumnjali u verodostojnost ovakvih informacija.

Naposletku, Dalili Dragojević toliko dobro ide u poslednje vreme u životu da teško može da se zamisli da će pristati opet da bude zatvorena nekoliko meseci u Šimanovcu.

Mnogobrojni fanovi su pokušali direktno da pitaju Dalilu šta je istina, a ona je odgovorila svima preko svog storija.

- Dalila ne ulazi u Zadrugu!  I manite se da mi opsedate inboks sa lažnim informacijama koje vam se plasiraju! Dalila je sa tom pričom završila! Hvala! - Napisala je Dalila.

Dalila je preko ovog posta očigledno pomalo ljuta i na novinare koji su preneli ovu informaciju ali i an nejne fanove koji žele da je vide u rijalitiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.