ZAVRŠILA NA SUDU SA SESTRAMA?! Komšije OTKRILE - Mama Džehva ne može da se dogovori oko PODELE imovine

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 23:32

ZAVRŠILA NA SUDU SA SESTRAMA?! Komšije OTKRILE - Mama Džehva ne može da se dogovori oko PODELE imovine

O ovome nikada nije javno pričala!

O porodici Teodore Džehverović bivši sugrađani i komšije iz Kačareva kod Pančeva imaju samo reči hvale. Dok za oca Senada tvrde da je uvek bio miran i fin, za majku Gocu kažu da je opasna i stroga, ali pristojna žena. Zato mnoge čudi što se s rođenim sestrama navodno sudi oko raspodele imovine.

Novinarska ekipa posetila je pevačicin rodni grad. Tamo je išla u osnovnu školu, nakon čega se zbog obaveza oko baleta na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je išla, cela porodica preselila u Pančevo. Njihove komšije iz Kačareva sećaju se Džehverovića, i to po dobru. Jedna od njihovih najbližih komšinica progovorila je o ovoj porodici.

- Divna i kulturna porodica. Teodora je uvek bila vrcava kao sada, bila je tako opasna, ali vaspitana. Goca je pazila kako se njena deca ponašaju, da li se svađaju sa nekim na ulici, poštovali su starije, javljali se. Njen brat Sava je jako fin. Nikad nisu pravili probleme. I otac Senad je pristojan, ali je Goca dominantna - rekla je komšinica.

Nedaleko od te kuće, novinari su sreli jednog starijeg gospodina koji je imao samo lepe reči za Džehveroviće.

- Pristojna porodica, znam ih dobro, mada sam se više družio sa Gocinim roditeljima dok su bili živi. Goca je tu odrasla, to je njena porodična kuća. Jako su fini i ona i Senad, mada je ona stroža. On se nikad nije čuo, ali ona kad poviče na decu, ako su nevaljala, odmah se menja raspoloženje. Uvek je bila autoritet, Teodora i Sava su je slušali, zato su sada lepo vasiptani. Nisam ih video dugo, slabo dolaze, tek ponekad da vide u kakvom je stanju kuća - kaže on.

Kako otkriva, Goca navodno ima problem sa tom kućom i zbog nje je završila na sudu sa sestrama.

- Čuo sam da postoji neki spor u sudu oko podele kuće, njih tri imaju nesuglasice, Goca i dve sestre. Načuo sam da jedna hoće da proda, ove druge neće, pa ova traže da joj isplate deo... Jako ružno. Jedna sestra je u Sloveniji, retko dolazi, a druga živi u Srbiji. Goca ne voli da priča o tome - kaže komšija za "Kurir".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.