ZAVRŠILA NA ORDINACIJSKOM STOLU: Ana Ćurčić podelila fotografiju - dosta se nagađalo, razlog je sad poznat

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 15:39

ZAVRŠILA NA ORDINACIJSKOM STOLU: Ana Ćurčić podelila fotografiju - dosta se nagađalo, razlog je sad poznat

Mnogi su se zabrinuli...

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić, jedna je od najaktuelnijih ličnosti u medijima trenutno, što zbog svoje priče koju je imala sa takođe učesnikom "Zadruge 6" Zvezdanom Slavnićem i preljube koja joj je učinjena, tako i zbog svoje borbe koju vodi kao, kako ona tvrdi, žrtva nasilja i maltretiranja.

Na svom Instagram profilu, Ana je podelila fotografiju na kojoj se vidi osoba koja je završila kod doktora, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mnoge njene pratioce uplašilo i zabrinulo. Međutim, kada se malo bolje pogleda, može se jasno videti da nije reč o njoj već izvesnoj ženi.

Ana je objavila fotografiju iz dermatološke ordinacije, koja je izvesnoj ženi pomogla da njeno lice, zahvaljujući tretmanima koje obavlja, blista.

Nije reč ni o kakvom zahvatu ili ozbiljnom problemu, na svu sreću.

U medijima su se pojavljivali natpisi kako je ona na jakim lekovima, na tabletama zbog svega što je Moka Slavnić iznosio u javnost, te su pojedinci odmah povezali tu priču sa posetom lekaru, ali kao što smo naveli, nije reč o Ani.

Podsetimo, naša ekipa portala SrbijaDanas je kontaktirala Anu Ćurčić povodom pomenutih optužbi koje je njen bivši svekar izneo, a šta je izjavila pročitajte klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.