ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Tamara Đurić u zavojima - Zbog velikih PROBLEMA morala kod hirurga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 20:46

ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Tamara Đurić u zavojima - Zbog velikih PROBLEMA morala kod hirurga!

Šok

Nekadašnja učesnica rijaltija, voditeljka, kao i starleta Tamara Đurić na svom Instagramu podelila je snimak na kome vidimo da se nalazi na operacionom stolu u zavojima.

Naime, Tamara je odlučila da koriguje nos zbog kog su je prozivali, a i sama je priznala da je imala problema sa istim.

- Zbogom Majkle Džeksone -  napisala je Đurićeva na Instagramu.

Podsetimo, Tamara je tužila estetskog hirurga jer joj je uzeo 10.000 evra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Nisam rekla da mi je unakazio nos jer nisam htela da spavam sa njim. Samo sam rekla da ne želim da se viđam na temu mog nosa, samo želim da mi kaže da li može to da reši. Vreme je prošlo, ali nos je ostao podignut. Kaže da to nije greška, da to tako treba da izgleda. To nije bio deo našeg dogovora. Baš je učestalo poređenje sa Majkl Džeksonom. Pronašla sam i sama sličnosti - rekla je nedavno Tamara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.