Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 14:21

"ZAVRŠI FAKULTET!" Anđela Đuričić ošurila po Darku Tanasijeviću, ustremila se i na Milicu Mitrović

"Nikad se nisam prodala za pare!"

Bivša takmičarka "Zadruge", Anđela Đuričić opet je prozvala zaposlene na "Pinku", Milicu Mitrović, a i svoje bivše rijaliti-cimere.

Đuričićeva se oglasila putem društvene mreže Instagram, a suptilno je potkačila nekoliko osoba.

- Hvala Bogu, nikada se nisam prodala za pare, radila i pričala kako drugima odgovara! Vidim popularno ovih dana bas, kažu na TikTok se prodaju za pare... Meni su crnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovi što "svašta" kažu za teta Milicu, pa onda dođu u emisiju kad vide da nisu sposobni da zarade za život ni na jedan drugi način. Šta znam razni smo... Ja sam kao frizer, nekada i sada kao voditeljka naučila sama za sebe pošteno da zaradim i da zavisim isključivo sama od sebe. Čujem neki nemaju završen fakultet na koji se pozivaju, šta li su oni sada po zanimanju, a vode emisiju? Nikada nije kasno upiši sada. Razmišljam naglas ovih dana - napisala je Anđela, aludirajući na izjavu voditelja Darka Tanasijevića iz sinoćne emisije "Narod pita": "Šta će frizerki obezbeđenje?".

Takođe, Đuričićeva se dotakla i svih učesnika "Zadruge", koji su se vraćali na "Pink" uprkos svim sukobima sa čelnicima ove televizije.

- Ja nisam završio novinarstvo. Studirao sam novinarstvo na Političkim naukama u Beogradu. Nemam diplomu, ja sam po zvanju ekonomski tehničar, ali ja sam ispekao zanat. Naučio sam na fakultetu od ozbiljnih glava i profesora kako se to radi. To znanje ne može niko da mi oduzme. Studirao sam tri godine, u međuvremenu  sam se zaposlio, bilo mi je teško da to hendlujem. Bilo je ili faks ili posao. Prilika kada ti se velika pruži, moraš je zgrabiti. Izabrao sam da radim - istakao je Darko Tanasijević nedavno u popularnoj emisiji "2 Мožda 3" .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.