ZAVRŠENO SASLUŠANJE: Mirjana Antonović se OBRATILA novinarima, a Miroslav Ilić se nije pojavio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠENO SASLUŠANJE: Mirjana Antonović se OBRATILA novinarima, a Miroslav Ilić se nije pojavio!

Neće odustati od svog zahteva!

Danas je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, održano saslušanje Mirjane Antonović koju je za progonjenje tužio pevač Miroslav Ilić. Podsećamo, da ona tvrdi da je Milroslav Ilić, otac njenog sina Devona, zbog čega je i ranije tražila DNK analizu, a ovo je Ilićev odgovor na njen zahtev.

Mirjana je došla u prisustvu advokata, a Miroslav Ilić se nije pojavio.

 - On tvrdi da ja njega proganjam, priložio je poruke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su kao dokaz, a te poruke su lažne - kaže Mirjana, a onda se uključio i njen advokat.

- Dokaza nema, samo neke fotokopije koje na sudu nisu validne. Miroslav tvrdi da poruke nije sačuvao. Saslušan je u svojstu oštećenog, tvrdi da su mu slate poruke koje su ga uzenmirile, ali tih poruka nema - kaže advokat.

Mirjana kaže da je njen sin Devon veoma uznemiren zbog ove situacije.

- Ne pita se kako se njegov sin oseća, a razmišlja o sebi i kako je on uznemiren - kaže Mirjana.

Mnogi se pitaju zašto je ćutala tolike godine.

- Ja sam čutala 22 godine, ali sada je saznao ko mu je otac i zahtevao je DNK analizu - kaže ona.

Ona smatra da Miroslav nema želju da se ovako odnosi prema njoj i njenom sinu, ali da na njega navodno vrše pritisak.

- Ja ga žalim, on živi u paklu. Ne radi ovo zato što želi, ali na njega porodica vrši uticaj. Veliki je pritisak na njemu. On je izjavio da ja njega progonim, a onda je rekao da ga nikad nisam povredila, on podsvesno zna da nije istina ovo što govori - kaže ona.

Rešena je da ide do kraja kada je u pitanju ovaj slučaj.

- Ako ovo ne uspe idemo u Strazbur. Razgovarala sam sa Devonom, koji ne želi da odustane, jer je Miroslav rekao u javnosti da sam ja psihopata, a moj sin to ne može da preboli, drugo on ne može da shvati da se otac ponaša ovako, treće stalno mi žene šalju poruke i govore mi da ne treba da odustajem, četvrto ne predajem se tako lako u životu - rekla je ona.

Otkrila je i da nema ništa protiva da se sa Miroslavom sretne i da razgovaraju.

- Kada bih ga videla nasamo, rekla bih mu da samo on, ja i onaj gore znamo istinu, sedi sa sinom i reši problem, nemoj svoju karijeru da uništavaš - kaže Mirjana.

Ona smatra da njegova supruga navodno ima veliki uticaj na njega.

- Rekla sam treba da zovete njegovu porodicu da ispitujete, jer mene je Gordana zvala i proganjala, ja sam zbog nje otišla iz Srbije, drugo i on mi je pretio. Gordana nije dobar čovek, osetila sam je na svojoj koži - rekla je Mirjana misleći na Miroslava i njegovu suprugu.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović su prema njenim tvrdnjama bili u vezi koja je trajala tri godine, a ona kaže da nikada nije ni pomislila da će jednog dana ovo doživeti.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DO SUSRETA ĆE IPAK DOĆI Evo kada će Mirjana i Miroslav Ilić morati da se sukobe LICEM U LICE

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

Danas u devet časova trebalo je da se održi suđenje između narodnog pevača Miroslava Ilića i njegove nekadašnje velike ljubavi Mirjana Antonović, koja tvrdi da je Miroslav otac njenog deteta Devina Antonovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.