ZAVLADALA OPŠTA PANIKA: Tamara Đurić se oglasila zbog krađe dokumenata i identiteta - ovo je jedina istina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 21:55

ZAVLADALA OPŠTA PANIKA: Tamara Đurić se oglasila zbog krađe dokumenata i identiteta - ovo je jedina istina!

Oglasila se za portal SrbijaDanas.

Tamara Đurić, jedna od najaktuelnijih i najpopularnijih devojaka na našoj medijskoj sceni, neprestano je tema domaćih medija i korisnika socijalnih mreža, jer oduvek je važila za nekoga ko se ne libi da kaže sve ono što ljude interesuje, ali i da svojim stavovima isprovocira deo javnosti koji samo čeka da izjave javnih ličnosti dočeka na "nož".

Ovog puta, digla se čitava panika oko gubitka Tamarine lične karte. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ništa tu ne bi bilo čudno, jer dešava se da svako u nekom trenutku ostane bez svojih dokumenata, ali prethodnih dana se polemisalo o krađi identiteta, te tome kako su javne ličnosti na meti raznih kriminalaca i bivaju iskorišćavane, najčešće na način da se preko njihovog imena bogate. Da bi javnost bila adekvatno informisana, pozvali smo Tamaru kako bismo iz prve ruke saznali šta se zapravo desilo, a ona je kao i uvek bila i više nego voljna da za naš portal SrbijaDanas iznese celu istinu.

- Meni su sve u životu mogli da ukradu osim identiteta. Pozvao me je jedan momak, rekao da je pronašao i ostavio moju ličnu kartu u jednom prestoničkom restoranu. Ono što mene zanima je, zašto ovolika buka oko nestanka lične karte? Rekla sam momku koji me je pozvao da jednostavno ostavi u tom restoranu. Takođe, predložila sam da se nađemo kako bih mu se zahvalila i počastila ga zbog pronalaska. Međutim, on je rekao da nema potrebe za tim. Iskreno ni ne sećam se da sam je igubila, prilično sam zatečena. Imala sam je danas kada sam ulazila u Specijalni sud, mada jesam promenila torbu kada sam došla u stan... A što se tiče toga da li se plašim krađe identiteta, to ne može niko da mi ukrade. Oni koji kukaju na to, su sami izgubili identitet, ni nemaju ga više. Digla se panika kao da sam ne daj Bože dete izgubila u restoranu, a ne ličnu kartu. Naježim se kada mi neko kaže da se potrese zbog gubitka iste, pa barem to nije problem ponovo izvaditi u Beogradu - izjavila je kroz osmeh Tamara za portal SrbijaDanas i time otklonila svaku sumnju koja se ticala načina na koji je izgubila famoznu ličnu kartu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.