ZAVIRITE U JEDAN DAN LUNE I MIE: Kadrovi koji će istopiti srca i izmamiti osmehe - a GDE JE tata Marko?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 11:35

ZAVIRITE U JEDAN DAN LUNE I MIE: Kadrovi koji će istopiti srca i izmamiti osmehe - a GDE JE tata Marko?

Koliko je ovo preslatko!

Pobednica "Zadruge 2" i pevačica Luna Đogani, veoma je bliska sa svojim pratiocima na socijalnim mrežama, te svakodnevno, kada joj to obaveze dozvoljavaju, podeli kako izgleda njen dan i kako ga provodi sa svojom porodicom.

Tako je bilo i ovog puta, a prikazala je kako ispunjava svoje slobodno vreme kada je sa ćerkicom Miom. Kadrovi su zaista divni.

Najponosnija mama na svetu, prvo je podelila fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz ranih jutarnjih časova, na kojoj smo imali priliku da vidimo kako se mala Mia probudila u predivnoj dečijoj sobi, koja je u svetlikm i pastelnim tonovima, ispunjena igračkama.

Ovaj prizor je bio presladak, a Luna nije odolela, na našu veliku sreću, da podeli ovaj trenutak koji je ovekovečila.

Potom smo, u jednoj od narednih objava mogli da pogledamo gde su se mama i ćerka uputile tokom dana.

Njih dve su otišle, a gde drugde nego u šoping. Isprobavale su šešire, vrlo verovatno pripremajući se za tople i sunčane dane koji nam predstoje.

Podsetimo da je luna u drugom stanju i da očekuju još jednu bebu, te da će mala Mia uskoro postati sestra.

Verujemo da će tada atmosfera u domu Đogani-Miljković tek biti zabavna i vesela, a već sada mnogi fanovi željno iščekuju trenutak kada će dobiti više informacija o trudnoći i porođaju koji predstoji.

Ne možemo, a da se ne zapitamo gde je za ovo vreme bio tata Marko Miljković. Možda je nabavljao sve potrebštine za bebu koju očekuju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.