ZAVIRITE IZA KAMERA - SNIMANJE KARLEUŠINOG SPOTA: Jelena ništa ne prepušta slučaju, zbog ovoga je ALFA na estradi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 23:16

ZAVIRITE IZA KAMERA - SNIMANJE KARLEUŠINOG SPOTA: Jelena ništa ne prepušta slučaju, zbog ovoga je ALFA na estradi!

Surovi profesionalac!

Pop pevačica Jelena Karleuša izdala je album "Omega", svega nekoliko dana nakon što je uzburkala javnost dugoočekivanim jedanaestim studijskim albumom "Alfa". Dva slična, a opet žanrovski potpuno različita albuma kojima je Jelena ponovo dokazala kako se vodi muzička industrija i na koji način se opstaje skoro tri decenije na estradnom nebu.

Pored audio produkcije koja je na zavidnom nivou, tu je i vizuelna produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je takođe veoma upečatljiva i kvalitetna. Na socijalnoj mreži Instagram, na jednoj od fan stranica se pojavio snimak na kom se vidi kako izgleda kada Karleuša snima spot - u ovom slučaju za numeru "Karlyb*tch".

JK je ponosna na oba svoja projekta u koje je uložila dosta vremena, novca, ali i truda. Sada je plavokosa diva pokazala i kako je izgledalo sve to iza kamera.

Ona je predstavila svojim pratiocima detalje sa snimanja spota za pesmu "KarliBi*ch", dok je izvodila zahtevnu koreografiju.

"Kraljica", "I dalje igra najbolje", "Jako teška koreografija, a ona ju je pokidala", "Predobro izgleda", neki su od komentara na Tviteru nakon što je objavila ovaj snimak.

A kako to izgleda i kako se Jelena snašla uz grandioznu scenografiju koja se nalazila u pozadini, pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by JELENA KARLEUŠA - FAN PAGE (@blogofdiva)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.