ZAVELA JE CECINOG BIVŠEG i kontroverznog zadrugara, a mnogi se zapanje kad vide KAKO JE IZGLEDALA Jovana Ljubisavljević kad je bila misica! (Foto)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 07:22

ZAVELA JE CECINOG BIVŠEG i kontroverznog zadrugara, a mnogi se zapanje kad vide KAKO JE IZGLEDALA Jovana Ljubisavljević kad je bila misica! (Foto)

Nadaleko čuvena po lepoti!

Šira javnost upoznala je Jovanu Ljubisavljević, čuvenu misicu na osnovu učešća u Zadruzi 4 u čijem finalu je postigla veliki rezultat.

Proteklih dana, ona je ponovo u žiži interesovanja jer je obelodanila ljubavnu vezu sa Cecinim bivšim dečkom, Bogdanom Srejovićem koju je prvobitno krila i demantovala.

Međutim, ono što većinu zanima je šta je to Jovana sve promenila i operisala kada je fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgled u pitanju. Sudeći po snimku iz 2017. godine, kada se Jovana prvi put pojavila pred televizijskim kamerama možemo zaključiti da je i te kako menjala svoj fizički opis. Ona je korigovala nos, uvećala usta, oblikovala jagodice, ali i promenila boju kosu koja je tad bila crna. Mnogi su uočili i da je misica od tad i vidno smršala te da sada ima liniju na kojoj bi joj svaka žena pozavidela.

Podsetimo, Jovanino učešće u "Zadruzi" je obeležio raskid sa dugogodišnjim dečkom Lukom nakon što je Stefan Karić ušao u rijaliti i ''ukrao'' njeno srce. Njih dvoje su nakon rijalitija stavili tačku na emotivnu vezu, a Jovana je malo posle raskida uplovila u vezu sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.