ZAVAPIO - TRAŽI DA GA SPASU: Jelena razbila stan, uzela NOŽ i nasrnula na Ivana! Biće TRAGEDIJE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVAPIO - TRAŽI DA GA SPASU: "Jelena razbila stan, uzela NOŽ i nasrnula na Ivana! Biće TRAGEDIJE..."

Zbrka...

Iako su u luksuznoj zemunskoj vili "Parova" bili ljuti neprijatelje, Spaho Sulejman je apelovao na Fejsbuku da se pomogne Ivanu Marinkoviću, koga je devojka Jelena Ilić, kako tvrdi, tukla i van rijalitija.

- Narode, sve što sam govorio u "Parovima" o Ivanu i Jeleni je istina! Nije mi jasno zašto novinari kriju, ne objave da je Ivana u stanu u kojem su živeli, sve porazbijala i sa nožem nasrnula na njega. Jedva je izvukao živu glavu... Neko mora pod hitno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da reaguje da ne bi došlo do tragedije - poručio je Spaho na Fejsbuku.

Deo ljudi je to protumačio i kao prozivku za Marinkovića i Ilićevu, a Spahove reči kao neistinu.

Pogledajte njegovu objavu i sami procenite šta se desilo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.