ZAVADILA BI DVA OKA U GLAVI Zadrugar ŽESTOKO ispljuvao Natašu? Radan ne da Lazića Marijani? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZAVADILA BI DVA OKA U GLAVI" Zadrugar ŽESTOKO ispljuvao Natašu? Radan ne da Lazića Marijani? (VIDEO)

Pravdala se!

Zadrugarka Marijana Zonjić je priznala svojim rijaliti cimerima da je neraspoložena zbog Radeta Lazića koji ju je sve vreme ignorisao na žurki.

Naime, ona je rekla Stefanu Kariću i Marku Janjuševiću Janjušu da se raspitivala kod Nataše Radan kakav je Rade kao osoba, zbog čega su njih dvojica pomislili da zadrugarka želi da razdvoji novopečeni par.

- Meni nije jasno zbog koga je on ljubomoran. Oni deluju kao dobar par, ja hoću da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomirim - pričao je Janjuš, pa upitao Natašu šta je pričala Marijani.

- Ja joj ništa nisam rekla, šta meni ima da smeta. Ja sam odjednom sa njim prekinula kontakt. On je mene pitao da pričamo, ali ja nisam htela - pravdala se ona.

- Nataša bi zavadila dva oka u glavi - pričao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTERAO ME SA ŽURKE! "Ti si GLUPAČA" - Marijana OČAJNA: "On je ženskaroš"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019

Taman su počeli, kad ono već kraj...Marijana Zonjić se posle svađe sa Radetom Lazićem, jadala Stefanu Karići i Marku Janjuševiću, govoreći da joj druge devojke pune glavu da je on ženskaroš...- Imaš ti svoje društvo, idi kod njih mi je rekao - jadala se Marijana dok su je Marko i Stefan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.