ZAVADI, PA VLADAJ! Žestoka PROZIVKA Osmana: ŠPIJUNI SU SVUDA OKO NAS, samo ih treba prepoznati

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZAVADI, PA VLADAJ!" Žestoka PROZIVKA Osmana: "ŠPIJUNI SU SVUDA OKO NAS, samo ih treba prepoznati"

Poučno?

Osman Karić, otac aktuelnog zadrugara, Stefana Karića, redovno se oglašava na svom Instagram profilu i komentariše učešće svoga sina, nekad u rimi, ali uglavnom na duhovit način, uvek napominjući da je oduvek bio fan ovog rijaliti programa.

Nakon raskida Ive Grgurića i Stefana Karića, nije prestao da im pruža podršku, te je i ovoga puta komentarisao, ali je obuhvatio fanove i antifanove ovog mladog rijaliti para:

- Rečenica koja govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više od reči, koja je jako bitna u svim sferama života, rečenica koju Patak Dača nije završio, a koja glasi: "Zavadi pa vladaj". Zašto to govorim? Govorim iz prostog razloga, jer sam neko ko se bavi rijalitijem u spoljnom svetu duži period kao navijač, kao podrška i shvatio sam kako sve ovo funkcioniše. Postoje ostrašćeni fanovi, koji su zaslepljeni osobom koju zastupaju, njih razumem, postoje oni realniji fanovi, koji i dobro, a i loše vide kod osobe koje zastupaju, postoje oni koji vole osobu koju zastupaju, a da pritom ne mrze druge osobe, i njih razumem, ali postoje osobe, koje zastupaju svoje favorite tajno, dok ulaze u tuđe grupe, koje preziru i mrze, prave i u njima razdor, svađaju ih međusobno, a onda kad dođe vreme, nestaju pod nazivom "Iva Stefan, Iva Iva,Stefan Stefan", menjaju ime profila i daju podršku svom, do tada, tajnom favoritu koga su sve vreme zastupali - piše Osman, pa dodaje:

- Špijuni su svuda oko nas, samo ih treba prepoznati. Špijune koristi država, policija, sve nacije i paravojne formacije. Razmislite malo o Patku Dači, ako se ne možete u rijalitiju snaći - pisalo je na instagram profilu Osmana Karića u opisu videa o Patku Dači.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.